Pawilony Gastronomiczne

Pawilony gastronomiczne są alternatywą, dla tradycyjnych budynków. Pawilony wykorzystane w przestrzeni gastronomicznej stanowią reklamę samą w sobie. Oferujemy pawilony spełniające wymogi sanepidowskie. Projekty są całkowicie spersonalizowane, by spełniały oczekiwania i wymogi państwa działalności. Wybudowanie lokalu wiąże się z ogromnymi kosztami, które mogą państwo zmniejszyć decydując się na wybudowanie pawilonu gastronomicznego.

Na dobry początek i nie tylko – kontenery gastronomiczne

Marzysz o własnym biznesie w branży gastronomicznej, jednak ceny lokali sprawiają, że jest to dla Ciebie nieosiągalne? A może wolisz być niezależny i chcesz zacząć od czegoś małego, bez konieczności brania kredytu? Przy pomocy pawilonu gastronomicznego wystartujesz o wiele taniej, niż kupując bądź wynajmując własny lokal. Z takiego typu kontenerami Twój biznes zacznie także szybciej się rozrastać. Wystarczy znaleźć odpowiednie miejsce oraz załatwić odpowiednie formalności związane z postawieniem własnego pawilonu. Nie musisz martwić się wyposażaniem go dodatkowo w sprzęt wymagany przez sanepid.

Zalety Pawilonów Gastronomicznych

Kontenery gastronomiczne są świetnym rozwiązaniem jako mobilne punkty. Można zatem łatwo przetransportować taki pawilon na przykład na różnego rodzaju targi lub festyny, a także – zmienić po prostu jego stałą lokalizację. Ktoś wypowiedział Ci umowę na placu, gdzie stał Twój pawilon? Z lekkim, mobilnym i wyposażonym już kontenerem o wiele łatwiej przeniesiesz się w inne miejsce, niż znajdziesz nowy lokal do wynajęcia. Kontenery gastronomiczne sprawdzają się na przykład jako budki z lodami, hot-dogami czy pieczonymi kurczakami, jednak jeżeli masz zupełnie inny pomysł na to, co będziesz serwować ze swojego pawilonu – możesz go zrealizować. Niewątpliwym atutem są także wspomniane już wyżej koszty rozpoczęcia działalności. Ponadto – dany lokal sam musisz dostosować do wymogów sanepidu albo poszukiwać już przystosowanego. Mobilne pawilony gastronomiczne znacznie łatwiej jest przystosować, abyś mógł prowadzić w nich tego typu działalność. Pawilony gastronomiczne są niezwykłą oszczędnością czasu oraz pieniędzy, gdyż nie wymagają pozwoleń budowlanych, a koszty ich wybudowania i utrzymania są o wiele mniejsze w porównaniu z tradycyjnymi budynkami. Nasze pawilony spełniają wszystkie wymogi sanitarne. Są one również niezwykle lekkie, dzięki czemu można przenieść je w inne miejsce.

Kontenery gastronomiczne – modny biznes

Jak już wiemy, pawilony gastronomiczne jako tańsze rozwiązanie niż stacjonarny lokal, nie oznacza mniejszej estetyki i funkcjonalności.

Kontenery gastronomiczne to nie tylko wysoka jakość, oszczędność, wygoda, ale i moda. W prowadzeniu biznesu ważne jest minimalizowanie ryzyka, jak również pomysł i styl prowadzenia działalności. Kontenery gastronomiczne wpisują się w tę wizję. Ponadto mają szansę tworzyć, a nie podążać za trendami.

Wybierając lokalizację, analizuje się szanse na zyski, ale z czasem jakość usług plus przyjazny dla klientów pawilon gastronomiczny może sprawić, że miejsce, w którym zostanie postawiony, będzie ważnym punktem na mapie terenu. Nie tylko popularnym lokalem ze względu na serwowane dania, ale również z powodu designu i funkcjonalności. Nie bez znaczenia jest też fakt, że na terenie, gdzie stoi kontener, często istnieje możliwość stworzenia sezonowego ogródka. Sam pawilon gastronomiczny można postawić prawie na każdym podłożu, na przykład na piasku. Taki kontener to więc pomysł na biznes na plaży.

Pawilony lubią reklamę

Kontenery gastronomiczne mogą stać się reklamą, nie tylko ze względu na jakość serwowanych dań. Dosłownie – na pawilonie gastronomicznym, w dowolnym miejscu i formie, można umieścić grafikę, przyciągającą uwagę. Wtedy na pewno będzie ona pracować dla Państwa biznesu. A gdy kontener gastronomiczny będzie mobilny, to reklama tym bardziej stanie się efektywna. Nasze pawilony gastronomiczne świetnie nadają się na nośniki różnych treści.

 
Projekt 3D czarno-niebieskiego pawilonu - kontenera z płyty warstwowej Novi #8

Wygląd i personalizacja Pawilonów Gastronomicznych

Wygląd pawilonu jest całkowicie dostosowany do klienta. W projekcie mogą znaleźć się dodatkowe okna, wejścia lub inne rozwiązania konstrukcyjne. Każde zamówienie jest wykonane z jak największą dokładnością jak i estetyką, by spełnić państwa wymogi. Lekka konstrukcja kontenerów pozwala na przeniesienie ich w różne miejsca.

Dlaczego my?

Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą, która będzie w stanie sprostać wymaganiom każdego klienta. Nasza firma zajmuje się produkcją pawilonów już od długiego czasu. Do każdego zamówienia podchodzimy w indywidualny sposób by nasi klienci byli zawsze zadowoleni. Charakteryzujemy się terminowością i sumiennością i zawsze staramy się by produkt był dostosowany do potrzeb i wymogów klienta. Pawilony możemy wykonać w różnej konfiguracji oraz kolorystyce, dlatego zachęcamy do kontaktu telefonicznego od poniedziałku do piątku w godzinach 8 – 16.

Realizacje naszych pawilonów biurowych

Pytania i odpowiedzi

Koszt kontenera gastronomicznego w naszej firmie zaczynają się od 16000zł w podstawowej wersji. Zapraszamy do kontaktu poprzez formularza.

Kontener gastronomiczny z płyty warstwowej charakteryzują się wysoką praktycznością oraz nowoczesnym wyglądem. Pawilon jest spersonalizowany pod każdego z naszych klientów, w każdym momencie można zmienić lokalizację kontenera.

Ogrzewanie Pawilonu gastronomicznego zapewniają elektryczne grzejniki i klimatyzacja.

Po więcej pytań i odpowiedzi zachęcamy do odwiedzenia strony FAQ