Pawilony Gastronomiczne

Pawilony gastronomiczne są alternatywą, dla tradycyjnych budynków. Pawilony wykorzystane w przestrzeni gastronomicznej stanowią reklamę samą w sobie. Oferujemy pawilony spełniające wymogi sanepidowskie. Projekty są całkowicie spersonalizowane, by spełniały oczekiwania i wymogi państwa działalności. Wybudowanie lokalu wiąże się z ogromnymi kosztami, które mogą państwo zmniejszyć decydując się na wybudowanie pawilonu gastronomicznego.

Na dobry początek i nie tylko – kontenery gastronomiczne

Marzysz o własnym biznesie w branży gastronomicznej, jednak ceny lokali sprawiają, że jest to dla Ciebie nieosiągalne? A może wolisz być niezależny i chcesz zacząć od czegoś małego, bez konieczności brania kredytu? Przy pomocy pawilonu gastronomicznego wystartujesz o wiele taniej, niż kupując bądź wynajmując własny lokal. Z takiego typu kontenerami Twój biznes zacznie także szybciej się rozrastać. Wystarczy znaleźć odpowiednie miejsce oraz załatwić odpowiednie formalności związane z postawieniem własnego pawilonu. Nie musisz martwić się wyposażaniem go dodatkowo w sprzęt wymagany przez sanepid.

Zalety Pawilonów Gastronomicznych

Kontenery gastronomiczne są świetnym rozwiązaniem jako mobilne punkty. Można zatem łatwo przetransportować taki pawilon na przykład na różnego rodzaju targi lub festyny, a także – zmienić po prostu jego stałą lokalizację. Ktoś wypowiedział Ci umowę na placu, gdzie stał Twój pawilon? Z lekkim, mobilnym i wyposażonym już kontenerem o wiele łatwiej przeniesiesz się w inne miejsce, niż znajdziesz nowy lokal do wynajęcia. Kontenery gastronomiczne sprawdzają się na przykład jako budki z lodami, hot-dogami czy pieczonymi kurczakami, jednak jeżeli masz zupełnie inny pomysł na to, co będziesz serwować ze swojego pawilonu – możesz go zrealizować. Niewątpliwym atutem są także wspomniane już wyżej koszty rozpoczęcia działalności. Ponadto – dany lokal sam musisz dostosować do wymogów sanepidu albo poszukiwać już przystosowanego. Mobilne pawilony gastronomiczne znacznie łatwiej jest przystosować, abyś mógł prowadzić w nich tego typu działalność. Pawilony gastronomiczne są niezwykłą oszczędnością czasu oraz pieniędzy, gdyż nie wymagają pozwoleń budowlanych, a koszty ich wybudowania i utrzymania są o wiele mniejsze w porównaniu z tradycyjnymi budynkami. Nasze pawilony spełniają wszystkie wymogi sanitarne. Są one również niezwykle lekkie, dzięki czemu można przenieść je w inne miejsce.

Projekt 3D czarno-niebieskiego pawilonu - kontenera z płyty warstwowej Novi #8

Wygląd i personalizacja Pawilonów Gastronomicznych

Wygląd pawilonu jest całkowicie dostosowany do klienta. W projekcie mogą znaleźć się dodatkowe okna, wejścia lub inne rozwiązania konstrukcyjne. Każde zamówienie jest wykonane z jak największą dokładnością jak i estetyką, by spełnić państwa wymogi. Lekka konstrukcja kontenerów pozwala na przeniesienie ich w różne miejsca.

Dlaczego my?

Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą, która będzie w stanie sprostać wymaganiom każdego klienta. Nasza firma zajmuje się produkcją pawilonów już od długiego czasu. Do każdego zamówienia podchodzimy w indywidualny sposób by nasi klienci byli zawsze zadowoleni. Charakteryzujemy się terminowością i sumiennością i zawsze staramy się by produkt był dostosowany do potrzeb i wymogów klienta. Pawilony możemy wykonać w różnej konfiguracji oraz kolorystyce, dlatego zachęcamy do kontaktu telefonicznego od poniedziałku do piątku w godzinach 8 – 16.

Realizacje naszych pawilonów biurowych

Pytania i odpowiedzi

Koszt kontenera gastronomicznego w naszej firmie zaczynają się od 16000zł w podstawowej wersji. Zapraszamy do kontaktu poprzez formularza.

Kontener gastronomiczny z płyty warstwowej charakteryzują się wysoką praktycznością oraz nowoczesnym wyglądem. Pawilon jest spersonalizowany pod każdego z naszych klientów, w każdym momencie można zmienić lokalizację kontenera.

Ogrzewanie Pawilonu gastronomicznego zapewniają elektryczne grzejniki i klimatyzacja.

Po więcej pytań i odpowiedzi zachęcamy do odwiedzenia strony FAQ